Tjejsur blindhet

När den blinda hönan är ute på äventyr och faktiskt missar det som kan bli det största äventyret, är det surt.

Särskilt när hon upptäcker det långt efteråt och inte vet hur det ska eller om det ens kan ordnas upp. För hönan vet inte hur hon ska gå till väga. Räcker det med ett enkelt hej eller är det mera som krävs.

Varför ska det vara så svårt. Hönan blir feg i vissa situationer, särskilt när det är känslor inblandade. Men vad är egentligen det värsta som kan hända? Kanske det som hönan själv gjorde. Ta en stor diss, suck it up och leva vidare. Då gäller det ju även att våga. Men det är det där att våga som hönan har tappat bort en bit av på vägen.

När det är så enkelt att prata med de andra men inte med just den personen. Varför är det så? Eller ja, svaret är ju egentligen enkelt. ibland är det bara svårt att vara en höna i den stora världen. Helt klart.

En sista dans hade inte suttit fel.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *