Snyggaste grabben firad 

Med paket, fika och godsaker. Jisses vad han har blivit stor. Va nästan rädd att det jag köpt va för litet … Men än kan kommer han kunna ha det. Tack och lov. Hade varit tråkigt ifall det varit för litet från början. Han har börjat prata lite och går runt med gåvagnen. Ser lite skojigt ut för han ser lika hjulbent ut som Zeb Macahan när han struttar iväg. Fort går det också. Är nog inte långt tills han kutar runt utan stöd.

Tror det är dags för faster att köpa det där bungyjumpsnöret jag brukar prata om, hehe.

En stor skillnad på när jag såg han senast. I förra inlägget lovade jag att lägga upp bilder på det han fick och det ska jag visa också. Nu när paketen är öppnade kan jag ju visa de.

Snickarbyxor baby
Snickarbyxor baby
Jeans baby
Jeans baby, fast med bruna detaljer
tredelatsetbaby
Lite finare kläder
babyoverall i fleece
babyoverall i fleece
babytofflor
Små tofflor
babyskor
Små skor

Nu hade allt inte kommit. Men jag blev ju orolig att det skulle hinna bli för litet, så jag tog med det som hade kommit. Men lite var ju tänkt som julklapp också, fast tror jag köper något annat till julklapp faktiskt. Något som han inte kan växa ur haha. Kanske ett par jogging skor 😉 Nej då, skoja bara. Det hinner han ju växa ur direkt typ.

 

Snart är det dags att börja leta små skinnkläder till grabben. Hojta gärna till om ni vet var man kan köpa sådana till barn. från 1 år och uppåt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *