Snart träffa favorit grabben

Ja, fast inte idag. Det är på lördag som jag drar iväg med ett gäng paket och träffar han på hans stora dag.

Han fyller nämligen 1 år nästa vecka. Men då det är mitt i veckan kommer jag och la familia åka upp i helgen och fira grabben då. Håller bara tummarna på att det inköpta kommer att passa. Kan tyvärr inte lägga upp bilder här på det jag köpt. Kommer jag ihåg det, kommer det bilder efter att födelsedagsfesten är avslutad och jag kommit hem.

Håller tummarna för att det mesta hinner komma också. Men om inte annat får jag hålla tummarna på att han fortfarande kan ha det runt jul. För då får det bli julklappar istället.

Kan ni fatta att November snart är slut? Det här året är snart slut. Helt otroligt snabbt det gått. Vart har tiden tagit vägen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *